Hotspot van deze week

Nanine en Danielle van I for Beauty Boutique

Sabine Fleur | 10 maart 2022

Iedere week zetten wij een van onze hotspots in de spotlights, omdat zij bijzonder zijn en wij dit met jou willen delen. Deze week hebben we een leuk interview met Nanine en Danielle van I For Beauty uit Leidschendam. 

I for Beauty is een boutique met dameskleding en trendy accessoires. Dit geweldige duo heeft een winkel vol modieuze en betaalbare kleding voor elke vrouw. Maak kennis met deze geweldige sterke onderneemsters.

Danielle is 50 en haar schoondochter Nanine is 30. Het leeftijdsverschil maakt dat zij mode kunnen inkopen voor jong en oud. Met elkaar samenwerken als familie maakt het nog leuker, omdat je elkaar zo goed kent. Ze houden niet alleen van kleding maar ook van elkaar. Samen kunnen zij alles aan.

Het ontstaan van I For Beauty

Het ontstaan van I For Beauty is een inspirerend verhaal. Danielle begon haar salon als schoonheidsspecialiste en doet dat al 13 jaar. Het begon allemaal met het schilderen van een tafeltje dat zo leuk was geworden dat het een prominent plekje kreeg in de salon. Danielle besloot dat daar leuke tassen op moesten komen te staan. En die tassen vlogen de deur uit. En toen kwam er een klein kledingrekje bij. En dat was ook een succes. Zij vertelde Nanine erover. Danielle was al heel druk bezig met een pand waar zij alles wilde onderbrengen zoals; kleding, salon, masseuse, nagelstyliste en een diëtiste. Nanine was zo enthousiast dat zij een dag minder ging werken en ging samenwerken met haar schoonmoeder. Het inkopen begon en een Facebook- en Instagram pagina werden aangemaakt. Zij hadden geen idee dat het zo snel kon gaan.

Boutique en webshop

I For Beauty heeft een boutique en webshop. Op de website krijg je goede informatie over hoe de kleding valt en past. Er kan bijna geen aankoop anders zijn dan is beschreven. Bij een aankoopbedrag van €24.95 krijg je al gratis verzending. Je kunt via de app, Facebook, Instagram en de website een afspraak maken en dan kun je dezelfde dag al in de ochtend of avond terecht. En zelfs op zondag ben je van harte welkom. Zij hebben een salon en zolder vol kleding van maat 36 t/m 48. Er zit dus altijd iets leuks voor jou bij. Omdat de winkel aan huis is kun je rustig kleding passen en wil je advies dan is er altijd iemand in de buurt om jou te adviseren.

Een kledingwinkel vol inspiratie

Kleding inkopen moet je leren. Het is een vak apart. Kleding moet je passie zijn en je bent er altijd mee bezig. Zij volgen alle trends van de seizoenen en letten op de kwaliteit en hoe het valt. En natuurlijk moet de prijs prettig zijn. En wie kan dat beter dan shopaholic Nanine.

Danielle gaat los en Nanine is chill

Als het om kleding advies gaat is Danielle zo enthousiast dat ze je alles wil laten zien. Zij weet wat mensen leuk vinden. Maar zij heeft geleerd om te vragen aan de klanten of zij liever eerst zelf willen kijken of advies willen. Nanine is heel rustig en laat je zelf even lekker rondsnuffelen en geeft je graag advies. Maar je kunt ook verwachten dat je eerlijk advies krijgt bij I For Beauty want zij willen dat je met trots je nieuwe outfit showt.

Een toekomst voor I For Beauty

I For Beauty heeft zeker toekomstplannen. Maar als ze ergens voor gaan doen ze het goed. Vier jaar geleden waren zij bezig met een pand maar dat ging op het laatste moment niet door. En door de Covid is de schoonheidssalon ook 6 maanden dicht geweest. Ook de stijgende prijzen maken dat het op dit moment niet de tijd is om groot te gaan. De ambitie is er zeker en wanneer alle puzzelstukjes kloppen zullen zij flink uitpakken.

Wij zijn trots op…

Wij zijn trots op de goede samenwerking die wij als moeder en schoondochter samen hebben. Je leert elkaar goed kennen op het zakelijke vlak en wij weten wat je van elkaar kunt verwachten. Wij kunnen goed evalueren en zijn kritisch. Wij blijven altijd innoveren, want dat is nodig.

Ben je ook nieuwsgierig geworden en wil je eens lekker shoppen? Maak een afspraak bij I For Beauty en struin lekker langs de kledingrekken, ontdek de laatste modetrends en laat je adviseren. Of shop met alle gemak in de webwinkel, www.iforbeautyboutique.nl/ 

Bekijk ook de promotie pagina van I for Beauty Boutique en laat een leuke beoordeling achter!

Open dag: Shop onze nieuwe collectie

Zaterdag 9 april van 10.00 tot 17.00 uur.
Schadeken 131
2264 KK Leidschendam
0651221495

©2024 I for Beauty Boutique. All Rights Reserved. Powered by LupsOnline. LupsOnline.

€5,- korting

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief & ontvang €5,- korting op je eerst volgende bestelling! Blijf altijd op de hoogte van leuke acties, de nieuwste fashion trends en speciale aanbiedingen!